Maak jouw website succesvol

Commercial

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die de doelgroep raakt. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel de kijker tot actie over te laten gaan. Maar waar is je doelgroep te vinden? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via Youtube verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van een succesvolle commercial van groot belang zijn en waar Ceebird je bij kunt helpen.

Wat zijn de voordelen van een commercial?

  • Een commercial is breed inzetbaar, zowel op tv als via social media en andere online platformen.
  • Met een korte video ongeveer 15 tot 30 seconden ben je in staat je boodschap kort maar krachtig aan je publiek over te brengen.
  • Commercials dragen bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Waarom een commercial bij Ceebird?

We snappen dat er bij het maken en verspreiden van een commercial een lastig en tijdrovend proces is. Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Geplaatst in Commercial

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Meer informatie