Maak jouw website succesvol

Event video

Stel je voor: je bedrijf organiseert binnenkort een evenement en deze onvergetelijke dag wil je graag laten vastleggen op film. Ceebird helpt je met het maken van een event video of aftermovie, zodat je je bezoekers en klanten de sfeer kunt laten (her)beleven.

De voordelen van een evenementen video:

Een aftermovie of eventvideo geeft de beste indruk van een bijeenkomst. Daarnaast verlengt het de zichtbaarheid van je evenement én wordt het door bezoekers makkelijker gedeeld op social media. Kortom; een goede aftermovie zorgt voor meer bekendheid én meer bezoekers!

Bijna standaard meegenomen in een videoregistratie van een evenement is de aftermovie. Ook bekend als sfeerfilm of compilatievideo. Deze korte video van ongeveer 2 tot 4 minuten geeft de sfeer en highlights van het evenement weer. De aftermovie is leuk voor bezoekers die aanwezig waren. Het kan goed worden ingezet ter promotie van je evenement of bedrijf. Omdat deze video’s vaak een groot online bereik hebben steken wij hier veel tijd en creativiteit in. Zo creëren we voor jou een visitekaartje voor je evenement én organisatie.

Waarom een evenementenvideo / aftermovie bij Ceebird?

Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Geplaatst in Videofilm

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Meer informatie