Maak jouw website succesvol

Promotievideo

Een bedrijf of product introduceren kan op veel manieren. Via internet en social media is het steeds makkelijker geworden om je boodschap te delen. Maar wil je als bedrijf echt opvallen en zorgen dat je product of dienst terecht komt bij de juiste doelgroep? Dan is een promotievideo hét middel!

Een promotievideo maakt direct duidelijk wat je bedrijf of product voor de kijker kan betekenen. Op een persoonlijke manier wordt de kijker aan de hand meegenomen en bekend gemaakt met wat je te bieden hebt.

De voordelen van promotievideo’s:

  • Snel duidelijkheid: gebruik een promotievideo om je workshop, seminar of een van jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Zo krijgt de kijker in korte tijd een volledige beeld van wat die niet mag missen!
  • Transparantie: je toont openheid naar je (potentiële) klanten door specifieke informatie te geven over wat hij of zij precies nodig heeft.
  • Referenties: vraag huidige tevreden klanten je product of dienst aan te bevelen. Verwerk deze referenties in je promotievideo om het effect van mond-op-mond reclame te vergroten.
  • Vertrouwen: transparantie en referenties geven vertrouwen bij je potentiële en huidige klanten. Zij zijn daardoor eerder geneigd een product of dienst bij je af te nemen.
  • Promotie: besluit je betoog met een krachtige call-to-action. Nodig je bezoeker uit om zich aan te melden voor je product of dienst.

Waarom een promotievideo bij Ceebird?

Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Geplaatst in Commercial

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Meer informatie