Maak jouw website succesvol

Social media video

We zien dat social media tegenwoordig, door een groeiend aantal mogelijkheden, een steeds grotere rol krijgt in een effectieve videomarketing strategie. Het plaatsen van video’s kan het bereik van je social media kanaal explosief laten groeien, want mensen blijven nu eenmaal langer kijken als een video op hun tijdlijn wordt gedeeld.

Het inzetten van een social media video’s heeft veel voordelen:

  • Er zijn dagelijks een groot aantal mensen actief op social media
  • Je kunt nauwkeurig de doelgroep targeten. Zo kun je precies instellen wie je wil bereiken en welke interesses iemand moet hebben.
  • Berichten op social media zijn makkelijk deelbaar en kunnen hierdoor als een olievlek verspreid worden. Zo kun je met een relatief laag budget vaak meer bereiken dan met traditionele media.

Om zoveel mogelijk rendement te halen uit de video die je deelt, is het belangrijk om te weten voor welk kanaal je deze gebruikt. Een video op Facebook werkt namelijk net weer anders dan een video op Youtube. We kunnen je daarbij helpen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar je op moet letten en waar je rekening mee moet houden. Wel of geen geluid, ondertiteling, openingsbeelden, noem het maar op. De details maken het verschil!

Waarom Ceebird inschakelen voor social media video?

Bij Ceebird werken we niet met een standaard plan of idee. Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen doelgroep. Daarom brengen wij eerst deze zaken in kaart voordat we aan de slag gaan met de productie van jouw content. Welk social media kanaal past waar bij? En waar creëer je voor jezelf de meeste kans van slagen?  Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Geplaatst in Commercial, Videofilm

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Meer informatie