Maak jouw website succesvol

Video marketing

Video’s worden een steeds belangrijker middel voor ondernemers om de organisatie zichtbaar én vindbaar te maken. Een video stelt je namelijk in staat om op een gemakkelijke manier aan de klant te vertellen waar jouw organisatie voor staat. Wat is je corebusiness? Wat zijn de diensten of producten die je aanbiedt?

De meeste videoproducenten richten zich alleen op het maken van video’s. Maar waarom een video maken als niemand deze ziet? Daarom maken we bij Ceebird niet alleen effectieve video’s. Wij zorgen ook voor de verspreiding ervan online.

Wat is video marketing?

De kern van video marketing is het overbrengen van je boodschap met behulp van video, bij precies de juiste doelgroep. Daarom is het van groot belang om vooraf aan de videoproductie een video marketing plan op te zetten. Hierin bepalen we samen met jou de doelgroep die je wil bereiken. Maar we kijken ook waar deze actief is en het beste bereikt kan worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met online marketing zijn wij in staat om het online landschap van je onderneming in kaart te brengen en te zien hoe de doelgroep zich gedraagt. Zo weten we precies hoe we op de juiste manier daarop aan kunnen sluiten.

Dit zijn de voordelen van video marketing ten opzichte van traditionele marketing:

  • Sneller een groter bereik binnen de doelgroep. Video wordt meer bekeken en sneller gedeeld.
  • Gedetailleerde analytics. Je weet precies wie kijkt, hoe lang ze kijken en of dit leidt tot sales.
  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Je boodschap blijft, met behulp van video beter hangen bij bezoekers.

Online video kanalen

We kennen allemaal online video kanalen als Youtube en Vimeo. Toch zijn er weinig ondernemers die deze kanalen op de juiste manier inzetten. Vaak blijft het bij het uploaden van de video en wordt er weinig gedaan om de video aantrekkelijk te maken voor de kijker. Dit vinden we bij Ceebird zonde! Zeker omdat er voor de productie van de video vaak een groot budget wordt gereserveerd. Het toevoegen van een goede omschrijving, de juiste zoekwoorden, of een duidelijke call-to-action knop kan al het verschil zijn tussen bijna geen of heel veel views.

Geplaatst in Video marketing

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Meer informatie