Maak jouw website succesvol

Over ceebird

Jong, gedreven en ondernemend

Ceebird valt onder een groep van bedrijven die bestaat uit verschillende takken/ disciplines. Deze takken worden allen uitgevoerd door mensen die mede aandeelhouder zijn. Op deze manier is ons bedrijf een coöperatie van samengevoegde bedrijven en zijn wij in staat om onze klanten een totaalpakket en snelle service te bieden.

Bij ons staan plezier in het werk en partnerships altijd centraal. Wij geloven niet in bedrijven met veel medewerkers en zorgen dan ook dat we werken in kleine teams van maximaal acht man. Deze kleine teams geven ons de flexibiliteit om informatiestromen onderbroken te laten vloeien en snel te schakelen. Met deze gedachtegoed behouden niet alleen onze medewerkers een persoonlijke band, maar zijn wij ook in staat langdurige partnerships met andere partijen op te bouwen. In het (bedrijfs)leven geldt immers: samen sta je sterker.

Ontmoet het team

  • Martijn
    Video editor
    Martijn Meems, video editor Ceebird. Bij Ceebird ben ik bezig met het bewerken van videos, het maken van kleine animaties en het opnemen van videos. In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met het maken van videos en wil ik meer doen met fotografie.
  • Freek
    Video Marketeer
    Freek Streefland. Bij Ceebird houd ik mij vooral bezig met maken van scripts en concepten. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het filmen en monteren van video’s. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe trends in de filmwereld en hoe wij die kunnen toepassen.

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Meer informatie